Om os

Få det gamle hus til at fremstå nyt med renovering og ombygning

Tømrermester Simon Schultz hører til på Djursland. Her holder vi primært til i Grenaa, Ebeltoft, Rønde, Risskov og Randers. Med over fem års erfaring med tømreropgaver hjælper vi både private og erhverv.

Du kan altid indhente et uforpligtende tilbud på dit næste projekt hos Tømrermester Simon Schultz. Vi svarer inden for 24 timer – og herfra skræddersyr vi i fællesskab en løsning til lige netop dig og dit projekt.

3 gode grunde til at vælge Tømrermester Simon Schultz

  1. Du kan vælge Coca Cola eller Jolly, Ryanair eller Qatar Airways. Det handler om kvalitet eller kvantitet, og vi leverer både kvalitet (og kvantitet) til en realistisk pris.
  2. Vi hjælper dig med originale løsninger til dit drømmeprojekt. Uanset, om du drømmer om en ny udestue eller en terrasse, kan du være sikker på, at vores løsninger holder mange år frem.
  3. Hver enkelt kunde får et skræddersyet forløb – lige fra afgivning af tilbud til overlevering af det færdige resultat. Hos Tømrermester Simon Schultz lytter vi til dine drømme og ønsker – og vi deler altid gladeligt ud af vores faglige ekspertise.

Sådan startede det hele

“Som barn blev jeg kaldt Byggemand Bob. Du fandt mig ofte midt i en af familiens mange byggeprojekter med en hammer, boremaskine eller siden i en minigraver, imens jeg knoklede for at hjælpe til.

I dag er jeg udlært tømrer fra Den Jydske Håndværkerskole, med mere end fem års erfaring – og jeg hjælper dig i mål med dine drømme til en realistisk pris.” – Tømrermester Simon Schultz

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon 20 35 99 94 eller skrive en e-mail til kontakt@tomrermesterschultz.dk.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud