Renovering af hus

Renovering af hus af en ekspert

Jeg har arbejdet som tømrer i over ti år nu, og jeg har haft fornøjelsen af at renovere mange hjem i Grenå, Djursland og Risskov. For mig er hver opgave mere end blot et arbejde; det er en mulighed for at bringe en del af historien og karakteren tilbage i et hjem. Grenås kystnære huse har ofte brug for vedligeholdelse for at modstå det barske vejr, mens Djurslands landlige ejendomme stiller krav om bevarelse af deres rustikke charme.

I Risskov, hvor bymiljøet er mere moderne, har jeg arbejdet med alt fra at udskifte gamle vinduer til at opføre helt nye tilbygninger, altid med respekt for områdets særlige æstetik. Det giver mig stor tilfredsstillelse at se et projekt gå fra de indledende tegninger til den endelige finish, hvor hvert træstykke og hver skrue er på plads.

Sikkerheden og tilfredsheden hos mine kunder er mit hovedfokus. Jeg sørger altid for at rådgive dem om de bedste materialer og konstruktionsmetoder, der ikke blot vil holde i årtier, men også forbedre deres daglige liv. At være tømrer i disse områder betyder, at jeg aldrig står stille; hvert projekt bringer nye udfordringer og læringsmuligheder, hvilket jeg elsker

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon 20 35 99 94 eller skrive en e-mail til . Simon.se@outlook.dk. Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud