Tilbygning til hus

Få det gamle hus til at fremstå nyt med renovering og ombygning

Som en erfaren tømrervirksomhed står vi klar til at hjælpe dig med dit næste projekt i hjemmet. Hos Tømrermester Simon Schultz har vi stor erfaring med mange discipliner indenfor tømrerfaget.

Vi ved, at en veludført renovering kan forbedre din boligs funktionalitet, æstetik og værdi, og derfor stræber vi altid efter at levere det bedste resultat til vores kunder. Uanset om du har brug for at renovere et enkelt rum eller hele dit hus, er vi klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme og ønsker. 

Hos Tømrermester Schultz tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker og tilpasser vores løsninger derefter. Vi tilbyder et bredt udvalg af tømrer- og snedkerarbejde, herunder opsætning af lofter og vægge, udskiftning af døre og vinduer, gulvlægning og meget mere. Vores team af dygtige håndværkere har også ekspertise inden for renovering af køkkener og badeværelser, hvor vi kan levere skræddersyede løsninger efter dine ønsker. 

Vi sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet og går aldrig på kompromis med vores håndværksmæssige standarder. Vi bruger kun de bedste materialer og værktøjer på markedet for at sikre, at vores arbejde er afholdt og holdbart.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

– Renovering af sommerhus
– Renovering af hus
– Ombygning af hus
– Tilbygning til hus
– Montering af nye lofter
– Montering af nye gulve
– Udskiftning af vinduer
– Tagprojekter

Vores tømrerfirma er beliggende i Grenaa, men vi kører med glæde ud til dig, der bor i Randers, Aarhus og omegn.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon 20 35 99 94 eller skrive en e-mail til . Simon.se@outlook.dk. Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud