Tømrer i Djursland

Tømrer i Djursland med bred erfaring

Tømrerarbejde findes i flere former – og vi har erfaring med rigtig mange af dem. Hos os kan du blandt andet:

Derudover kan vi klare udskiftning, reparation eller optimering af diverse former for inventar. 

Vi er din mand – ingen opgave er for stor eller for lille

Vi kan varetage alle opgaver indenfor vores felt. Skal du have lagt en ny træterrasse eller et nyt gulv? Skal du have skiftet vinduer eller inventar? Vi leverer tømrerarbejde af høj kvalitet, og vi vejleder og rådgiver altid, inden vi går i gang med arbejdet.

Vi tager opgaver for private såvel som erhvervsdrivende. Hos os er alle kunder og alle opgaver lige vigtige. Det mener vi, skaber tryghed i samarbejdet. 

Hos os tilbyder vi kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sørger altid for at have en overskuelig prisstruktur, så vores kunder kan følge med i, hvad de betaler for. Hos os får du ingen ærgerlige overraskelser. 

Integritet og handlekraft

For os er det vigtigt, at alle parter ved, hvad der skal ske, hvor lang tid arbejdet forventes at tage, samt hvad prisen løber op i – og vi sætter en ære i altid at overholde de aftaler, vi laver.

Før vi giver et tilbud på et projekt, vil vi altid sikre, at kundens forventninger stemmer overens med det, der er muligt at levere. Vi taler ikke dig efter munden, og vi lover ikke noget, vi ikke kan overholde. 

Hos os får du, hvad du bliver lovet, hverken mere eller mindre. Vi sætter en ære i vores integritet og vores faglige stolthed, og vi gør en dyd ud af at levere stærkt arbejde til tilfredse kunder.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon 20 35 99 94 eller skrive en e-mail til . Simon.se@outlook.dk. Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud