Tømrer i Ebeltoft

Tømrer i Ebeltoft med bred erfaring

Tømrerarbejde findes i flere former – og vi har erfaring med rigtig mange af dem. Hos os kan du blandt andet:

Derudover kan vi klare udskiftning, reparation eller optimering af diverse former for inventar. 

Vi tager gerne de store opgaver

Mange af vores kunder har brug for hjælp til at få lavet større elementer i deres hjem eller bygning. Det kan for eksempel være renovering af gulv, loft, vinduer og tag. Vi har mange års erfaring med konstruktion af huse, og vi kan levere et flot resultat hver gang.

Vi er også erfarne i at lave tilbygninger og kan bygge nye elementer i et hus, der både er holdbare, og som passer ind i husets stil. Du er altid med i de første snakke og planerne om tilbygningen, så vi sikrer os, at du får det resultat, du har haft i tankerne – hvad enten du drømmer om en udestue, en træterrasse eller noget helt tredje.

Vi er erfarne indenfor renovation af inventar

Vores tømrerarbejde i Ebeltoft og omegn indebærer også mindre opgaver, hvor vi renoverer eller konstruerer nyt inventar i ejendomme. Vi har masser af erfaring med renovation af køkkener, badeværelser, bryggerser og meget andet.
Vores dygtige håndværkere gør ikke forskel på om en opgave er lille eller stor, men gør altid det bedste for at levere et godt resultat, uanset om du skal have lavet gennemgående renovationer, eller om der er tale om et mindre projekt.

Hvis du er interesseret i at få lavet et uforpligtende tilbud på et stykke tømrerarbejde, er vi altid klar til at tage en snak. Vi tilpasser hver eneste tilbud til den enkelte opgave, og vi er i stand til at give et meget realistisk og konkurrencedygtigt billede af prisen på arbejdet.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon 20 35 99 94 eller skrive en e-mail til . Simon.se@outlook.dk. Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud