Tømrer i Risskov

Tømrer i Risskov med bred erfaring

Tømrerarbejde findes i flere former – og vi har erfaring med rigtig mange af dem. Hos os kan du blandt andet:

Derudover kan vi klare udskiftning, reparation eller optimering af diverse former for inventar. 

Vi arbejder for vores kunder

Vi garanterer tilfredshed, og vi ved, at vi aldrig afleverer et stykke arbejde, vi ikke kan stå inde for. 

For os betyder det noget, om kunderne kommer igen – vi værner om vores faglighed og vores arbejde, og vi gør en dyd ud af at sikre en høj kundetilfredshed
Vi rådgiver og vejleder gerne, og vi sætter aldrig arbejdet i gang, før vi ved, at alle parter er enige om, hvad der skal ske. 

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi varetager alle former for tømrerarbejde – ingen opgave er for lille eller for stor. 

Vi leverer altid kvalitetsarbejde, og vi gør det til konkurrencedygtige priser. Der er ingen dyre mellemled, og vi kan derfor holde et rimeligt prisniveau og en prisstruktur, der er let at gennemskue. Hos os betaler du kun for det, du reelt set får. 

Vi udfører både indendørs og udendørs arbejde, og vi er “din mand”, hvad end du skal have lagt ny træterrasse, skiftet vindueskarme, lagt nyt gulv eller andet fagligt relevant arbejde. 

Integritet og troværdighed

Vi har vores værdisæt i orden, og vi handler altid i overensstemmelse med dette – det er, hvad integritet er for os. 

Når du laver en aftale med os, så bliver den overholdt. Vi leverer til aftalt tid, og vi oplyser altid i god tid, hvis forhåndsaftalte vilkår og omstændigheder for arbejdet har ændret sig eller ser ud til at ændre sig.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om ydelser og priser. Vi tager gerne en snak indledningsvis, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. 

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon 20 35 99 94 eller skrive en e-mail til . Simon.se@outlook.dk. Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud