Træterrasse

Lægning af træterrasse efter dine ønsker

Drømmer du om at udvide din bolig med en træterrasse? Så er du kommet til det rette sted. Firmaet Tømrermester Simon Schulz varetager lægning af træterrasse, og vi udarbejder også gerne et skræddersyet tilbud til dig. Vi bygger træterrasser for private kunder i hele Østjylland, herunder Aarhus, Grenaa og Randers.

​Efter opgaven er afsluttet, vil det føles som at få en helt ny have, og det vil med garanti give anledning til mange flere timer udenfor i den friske luft med venner og familie.

​Som din professionelle tømrermester kan vi udover lægning af træterrasse også hjælpe dig med udskiftning af vinduer og døre, lægge gulv indendørs, renovering og ombygning samt meget mere.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon 20 35 99 94 eller skrive en e-mail til kontakt@tomrermesterschultz.dk.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi vil rådgive dig om de forskellige typer træmaterialer, der er tilgængelige, og hjælpe dig med at vælge den type træ, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Vi vil give dig en detaljeret prisoversigt, der inkluderer alle nødvendige materialer og arbejdskraft. Vi vil også forklare, hvad der er inkluderet i prisen, så der ikke er nogen overraskelser senere i processen.

Vi vil bruge de bedste materialer og teknikker til at sikre, at din træterrasse er holdbar og modstandsdygtig over for vejret. Vi vil også give dig råd om, hvordan du kan vedligeholde din træterrasse for at forlænge dens levetid.

Vi vil tage hensyn til den eksisterende stil og design af din udendørs indretning og sikre, at din træterrasse passer godt ind i den eksisterende struktur. Vi vil også rådgive dig om de bedste design- og stilvalg, der vil matche din vision for din træterrasse.

Vi vil tage hensyn til størrelsen på dit udendørs område og din vision for din træterrasse for at bestemme den optimale størrelse og form for din træterrasse. Vi vil også rådgive dig om de bedste placeringer af træterrassen i forhold til sol, skygge og udsigt.

Vi har en bred erfaring med at bygge træterrasser og har tidligere udført flere projekter af høj kvalitet. Vi vil gerne give dig referencer og billeder af tidligere projekter, så du kan se vores arbejde og kvaliteten af det.

Få et uforpligtende tilbud